Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Healthy worteltjestaart 216 cal recept
Healthy worteltjestaart 216 cal recept

Healthy worteltjestaart 216 cal


Ingrediënten


Bereidingswijze


1. Verwarm de oven voor op 150 şC. Rasp de oranje laag van de schil van de schoon geboende sinaasappels en pers 1 vrucht uit. sinaasappelrasp samen met de kaneel, olie, appelmoes, basterdsuiker en eieren in een kom. Klop met een mixer tot een luchtig beslag.

2. Schep voorzichtig het meel en het bakpoeder erdoor. Rasp de peen op een fijne rasp en voeg toe.

3. Schep het beslag in de ingevette brownievorm en bak de taart ca. 1 uur in het midden van de oven. Controleer na 50 min. op gaarheid met een satéprikker. Neem uit de oven en laat in de vorm in 1 uur afkoelen tot kamertemperatuur.

4. Meng de roomkaas met de poedersuiker en 2 el sinaasappelsap in een kom. Bestrijk de taart ermee.

Serveersuggesties

Je kan eventueel ook nog walnoten of rozijnen toevoegen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit healthy worteltjestaart 216 cal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven