Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hazelnoot/frambozentaart recept
Hazelnoot/frambozentaart recept

Hazelnoot/frambozentaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ooven voorverwarmen op 200 graden C. Zeef de bloem, cacao, kaneel, kruidnagelpoeder en de bakpoeder. Doe de rum met de suiker en de margarine in een beslagkom. Meng dit goed door elkaar en voeg de bloem en de gemalen hazelnoten toe. Maak hier een deeg van. Houd 1/4 deel van het deeg achter. Rol 3/4 deeg uit en bekleed de ingevette taarvorm 24 cm. Verdeel de inhoud van de pot frambozen jam over de taartbodem. Rol de rest van het deeg uit en leg het deeg in reepjes over de taartvorm heen. Bak de taart 40 minuten in de oven. Af laten koelen. Om te lossen even boven de gasvlammen en daarna omkeren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hazelnoot/frambozentaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven