Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Havermoutkoek recept
Havermoutkoek recept

Havermoutkoek


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe de oven aan en zet die op 175 graden C. Zet het fornuis aan, en laat een klontje boter smelten. Doe vervolglens de havermout in de pan, daarna de krenten erbij, dan de honing en eventueel de amandelen. Roer het goed door. Als laatst doe je het mengsel in een schaal, die je vervolgens in de oven zet. Vet van tevoren de schaal wel even in met boter. De koek is klaar als hij goud-bruin is, na 12.5 minuten.

Allergenen Informatie

Voor dit havermoutkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Havermoutkoek heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies

  • Wat een stom recept zeg! Dit werkt voor geen meter! Het valt inderdaad uit elkaar dit is geen koek te noemen.
    Bezoeker gaf dit recept op 26 april 2014 5 uit 5 sterren
  • Ik ben vanmiddag aan het kokkerellen geslagen en heb o.a. deze koek gemaakt. De smaak is heerlijk maar hij valt helemaal uit elkaar. Kloppen de verhoudingen wel?
    Jacomien gaf dit recept op 19 juni 2013 5 uit 5 sterren
  • Ik maak hem op dit moment in dubbele hoeveelheid met rijstmoutsiroop, gedroogde abrikozen in stukjes en wat geraspte kokos. Wil er straks repen van snijden ... ben benieuwd hoe 't er uit komt. Groe... Lees reactie
    Bezoeker gaf dit recept op 4 oktober 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven