Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Havermout cake recept
Havermout cake recept
Laatste update: 9 februari 2017 om 23:02

Havermout cake


Ingrediënten


23

Bereidingswijze


Doe de havermout, de baksoda en de margarine in een kom en giet er 1 kop kokend water over, laat staan tot afgekoeld. Voeg alle andere ingredienten toe. Roer goed door en doe het in een cake vorm. Bak 1,5 uur op 175 C (160C hetelucht oven). Controleer of de cake droog is met een sateprikker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit havermout cake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Havermout cake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Ik heb het gemaakt voor school, prima maar niet een geweldig recept en je hoeft trouwens het kokend water maar 5 min laten afkoelen je hoeft echt niet 40 min te wachten tot het warme water weg is hoor
    Romy gaf dit recept op 9 februari 2017 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven