Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Harde wafels met parelsuiker recept
Harde wafels met parelsuiker recept

Harde wafels met parelsuiker


Ingrediënten


Bereidingswijze


125 mililiter lauw warm water met het zakje gist vermengen. Vervolgens 125 gram bloem toevoegen en dit tot één geheel mixen. Laat het geheel (afgedekt) staan totdat het minimaal 2 x zo hoog is geworden. Doe de rest van de bloem samen met de 4 eieren, boter, zout, suiker in een kom. Voeg hier de met gist bereide bloem aan toe. Mix het tot één geheel en voeg hier een scheutje melk aan toe. Laat het geheel even tot rust komen en vervolgens afbakken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit harde wafels met parelsuiker recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven