Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Harde wafels recept
Harde wafels recept

Harde wafels


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Alles samen in een kom kneden tot een stevig deeg ontstaat. Deze afgedekt 1/2 uur laten rusten in de koelkast. Wafelijzer voorwarmen. Vr eerste wafel het ijzer invetten met een weinig boter. Wafels in 1 min. per kant bruin bakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit harde wafels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Harde wafels heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies

  • Pro: lekkere wafel die behoorlijk stevig "verzadigd". Contra: Textuur ietwat moeilijk om te bakken. Eerste wafels kwamen verbrokkeld uit het ijzer. De stand heb ik op het hoogste gezet en na ieder... Lees reactie
    Frank gaf dit recept op 24 oktober 2015 3 uit 5 sterren
  • Door lactose vrije boter, geen melk en glutenvrij meel te gebruiken zijn deze wafels zeer geschikt en lekker ook voor mensen met een glutenvrij dieet.
    Anneke Taal gaf dit recept op 3 december 2011 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven