Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Griekse mangoyoghurt- slagroomtaart recept
Griekse mangoyoghurt- slagroomtaart recept

Griekse mangoyoghurt- slagroomtaart


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Bekleed de bodem van een springvorm van 16-18 cm met een velletje bakpapier.
Haal de pit uit de dadels.
Maal de dadels en de noten in een keukenmachine totdat je een kleverig, samenhangende massa krijgt.
Smeer massa over de bodem van de springvorm en zet even in de koelkast.
Doe de slagroom en de Griekse yoghurt in een kom en voeg naar smaak suiker of honing of ahorn siroop toe en meng rustig door elkaar.
Boeg de mango puree toe en roer rustig door zodat de mango mousse goed gemixt is met het yoghurt slagroom mengsel.
Breng 120 mililiter water aan de kook met 2 gram agar-agar
en blijf goed roeren. Zet het vuur laag zodra het water kookt en doe onder voort durend roeren de kwark en de mango erbij en roer ongeveer 2 minuutjes door.
Giet mengsel het over de bodem van de springvorm.
Zet de springvorm in de koelkast en laat mooi opstijven.
Dit duurt ongeveer 3 uur.

Serveersuggesties

In plaats van kokosbloesemsuiker kun je ook honing of ahornsiroop gebruiken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit griekse mangoyoghurt- slagroomtaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven