Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Glutenvrij appelstrudel recept
Glutenvrij appelstrudel recept

Glutenvrij appelstrudel


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Maak het deeg en rol het tussen plastic folie uit tot een lap van 40 x 20 cm. Rol het geheel op en laat het minimaal een half uur koelen. Maak de vulling intussen klaar. Leg de deegplak met plastic folie op een plank van minimaal 40 x 20 cm. en beleg over de lengte met de vulling. Vouw met behulp van het plastic folie een zijde van het deeg over de vulling. Bestrijk de rand met losgeroerd eigeel en vouw met behulp van het plastic de tweede kant er over. Vouw het plastic opzij, leg op de bovenkant van de rol bakfolie of bakpapier, leg de bakplaat er op en draai het geheel vlug! Bestrijk met eigeel. Bak in een voorverwarmde oven 30 minuten op 175 graden C.

Serveersuggesties

Vervang een deel van de appel door ander fruit, bijvoorbeeld kleingesneden gare pruimen. Tip: bewaar het eiwit in de vriezer voor later gebruik bijv. schuimpjes

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit glutenvrij appelstrudel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven