Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gezonde broodpudding recept
Gezonde broodpudding recept

Gezonde broodpudding


Ingrediënten


13

Bereidingswijze


Voeg de suiker bij de melk en week daarin het brood. Plet tot het een dikke brei geworden is. Voeg de geklutste eieren toe en de rozijnen. Doe in een ovenvaste schaal of springvorm en plaats 45 minuten in een voorverwarmde oven op 200C. Serveer warm.

Serveersuggesties

Naar smaak kan je ook een snuifje kaneel toevoegen. Kan ook perfect met zoetstof i.p.v. suiker voor een lijnvriendelijke variant.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gezonde broodpudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven