Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde koeken recept
Gevulde koeken recept

Gevulde koeken


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Roer bloem suiker en zout door elkaar in de kom, kneed de boter er zo snel mogelijk koel door. Doe er water bij als het te droog is. Verkruimel de spijs en prak er 1 heel ei door. Zet de ovenop 175 graden C.Bestrooi het werkoppervlak met bloem en rol het deeg uit tot een lap van een halve cm dik. Steek er met een glas 12 rondjes uit. Leg 6 rondjes op de bakplaat, verdeel de amandelspijs erover. Houd de randjes vrij en bestrijk ze met water. Leg de andere deegrondjes erop en druk de randen dicht met een vork en druk in het midden een amandel. Bestrijk de koeken aan de bovenkant met los geklopt ei, zet ze in de oven en bak de koeken in 40 min. goudbruin.

Allergenen Informatie

Voor dit gevulde koeken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gevulde koeken heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 10 recensies

  • Heerlijk!
    Mark gaf dit recept op 17 augustus 2013 5 uit 5 sterren
  • Super lekker, maar hoeveel calorieŽn? Dan mag ik er 2 per dag en verder niks.
    Dm gaf dit recept op 12 juli 2013 5 uit 5 sterren
  • Ze zijn ontzettend lekker, hier in ItaliŽ zouden ze zeggen: Buonissimi!
    Antonella gaf dit recept op 18 mei 2013 5 uit 5 sterren
  • @Lekkerbek en Tonia: Je moet de boter snel verwerken, het liefst met messen. Ideaal is een foodprocessor. Door de warmte van je handen wordt de koek na he bakken keihard. Ik maak de koeken voor de v... Lees reactie
    Hanna gaf dit recept op 24 maart 2013 5 uit 5 sterren
  • Ze zijn zo hard als boter :)
    Lekkerbek gaf dit recept op 9 februari 2013 5 uit 5 sterren
  • Hoe kan het dat het de andere dag steen is geworden. Wat doe ik fout?
    Tonia gaf dit recept op 26 oktober 2012 5 uit 5 sterren
  • Ik ga ze nu voor de 3e keer maken, iedereen vind ze heerlijk hier thuis!
    Speltje gaf dit recept op 6 oktober 2012 5 uit 5 sterren
  • Ik moest en zal dit schrijven, deze gevulde koeken zijn namelijk echt heilig! Ik heb dit recept minstens 7 keer gemaakt en ben niet van plan te stoppen in een voor heilig!
    Dieene gaf dit recept op 18 juni 2012 5 uit 5 sterren
  • Heb ze net gemaakt I love gevulde koeken!
    Lekkerbekkie gaf dit recept op 1 mei 2012 5 uit 5 sterren
  • Te lekker om waar te zijn.
    Pietje-bel gaf dit recept op 16 maart 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven