Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde koeken recept
Gevulde koeken recept

Gevulde koeken


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Basterdsuiker met de boter het zout en het ei glad mengen.
Bloem met bakpoeder mengen en zeven boven de boter.
Samen tot een deeg kneden en in de koeling 30 min laten opstijven.
Oven verwarmen op 200 graden.
Deeg 2,5 mm dik uitrollen
16 Plakken van 10 cm uitsteken.
Spijs mengen met 1/2 ei en de citroenrasp.
Met het spijs op 8 plakken een heuvel maken.
Lege plak erop leggen en randen licht aandrukken.
Bestrijken met losgeklopt ei.
Halve amandel erop leggen.
Opnieuw bestrijken met ei.
In 15 min goudbruin en gaar bakken.

Serveersuggesties

Ook heel leuk om samen met de kinderen te maken.

Allergenen Informatie

Voor dit gevulde koeken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven