Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde boterkoek recept
Gevulde boterkoek recept

Gevulde boterkoek


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kneed de bloem, boter, suiker, zout en de helft van het ei tot een soepel deeg. Doe de helft van het deeg in een boterkoekvorm. Verdeel hierover de amandelspijs en bedek het met de rest van het deeg. Laat het opstijven in de koelkast.
Verwarm de oven op 220 graden C. Bestrijk het deeg met het overgebleven ei en bak de boterkoek 1 5 minuten op 220 graden C. Zet de oven uit en laat de boterkoek nog 5 minuten in de oven staan.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde boterkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven