Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevuld speculaas recept
Gevuld speculaas recept

Gevuld speculaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Deeg zetten. Deeg in tweeŽn delen. Deeg uitrollen tot 4 mm dikte. Bakplaat invetten. Deeg er de bodem mee bedekken. Spijs en rest van de vulling mengen en verdelen over de bodem. Nu doet men een tweede dun uitgerold plakje deeg over de spijs. bestrijk de bovenzijde met een geklopt ei met wat water. Bestrooi het met amandelschaafsel en met kristalsuiker bestrooien. In een tamelijke flauwe oven afbakken van 160 graden C. Onder het midden in de oven plaatsen. Het gebak heeft moeite om gaar te worden. Vooral opletten dat de vloer voldoende kleur geeft. Na het bakken, snijden naar wens.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevuld speculaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven