Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gekruide gembercake recept
Gekruide gembercake recept

Gekruide gembercake


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Boter, suiker en koekkruiden met de mixer door elkaar tot een romige massa. Een voor een de eieren toevoegen. Zeef de bloem en spatel die erdoor tot een luchtige massa. Spatel hierna de gember erdoor. Zet het rooster iets onder het midden in de tot 160 graden C voorverwarmde oven in 75 min. goudbruin en gaar. Uit de oven nemen en 10 min. laten afkoelen en dan uit het blik nemen. Serveren met gezoete slagroom, of als nagerecht met slagroom- of vanilleroomijs. Hierover gembersiroop en lichtgeroosterde amandelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gekruide gembercake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven