Gebak zonder bakken
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van JeffreyMaasen
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Taartvorm
Bereidingswijze
- Verkruimel de digestive en meng ze met de gesmolten en 1 eetlepel .
Druk dit op de bodem van een taartvorm van 18 cm en zet deze in de koelkast.
Sla de stijf.
Voeg de gesmolten, afgekoelde chocolade toe en dan de cacaopoedermix.
Meng goed door elkaar en zet apart.
Klop de en de resterende samen.
Meng hier voorzichtig het room/chocolademengsel door.
Verdeel het mengsel over de bodem in de taartvorm.
Zet de vorm dan 1 uur in de vriezer.
Zet de taart nog 30 minuten in de koelkast en klaar is cake!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Chocolade Cheesecake (zonder te bakken)445m
-
Recept
Frambozen-cheesecake (zonder bakken)435m
-
Recept
Philadelphiataart - Een lekkere taart zonder bakken430m
-
Recept
Aardbeien-yoghurttaart zonder bakken41u
-
Recept
Appeltaart, zonder te bakken met lange vingers44u
-
Recept
Kruimel-chocolade gebak450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in pure chocolade
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in pure chocolade
- boter, pure chocolade, roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, slagroom, roomkaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 496 kcal | 24% | 1984 kcal |
Vetten | 35 g. | 50% | 140 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 21 g. | 8% | 84 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 27 g. | 30% | 108 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |