Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fruittaartjes recept
Fruittaartjes recept

Fruittaartjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 graden C.
Haal uit elk lapje deeg 4 rondjes met behulp van een glas (doorsnede 5 a 5,5 cm).
Bevochtig ze aan één kant met water en druk deze kant in kristalsuiker. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de deegrondjes hierop. Zet de bakplaat in de oven 10 a 15 minuten tot de rondjes goudbruin zijn en opgebold zijn.
Blikfruit uit laten lekken en klein snijden. Vers fruit schoonmaken en in stukjes snijden.
De amandelen droog roosteren in een koekenpan en wat kleiner maken.
De "taartjes" laten afkoelen en dan opensnijden of openknippen zodat je een zakje krijgt.
De slagroom met poedersuiker naar smaak kloppen tot zachte pieken en het fruit erdoor spatelen (en amandelen).
Vul met een lepeltje de taartjes met dit mengsel. Bestrooi de bovenkanten met extra poedersuiker als je dat wenst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit fruittaartjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven