Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fruittaart recept
Fruittaart recept

Fruittaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak het fruit schoon door het te schillen en evt. de pitten eruit of laat het diepvriesfruit ontdooien in een vergiet. Het sap wat eraf komt, kan je ook gebruiken om bij het water of de vruchtensap gebruiken. Laat de gelatine in het sap oplossen en zorg dat het goed gemengd is. Doe het fruit en het gelatine mengsel in een dichte schaal (b.v. een vuurvaste schaal) en roer het goed door. Laat het afkoelen en opstijven in de koelkast. Als het stijf is, kan je de taart uit de vorm halen door even de bodem in heet water te dompelen. Deze taart heeft geen bodem omdat ik vind dat het teveel ongezonde calorieën bevat maar je kan het natuurlijk op elk soort bodem maken. Tot slot kan je de taart versieren met slagroom of klopklop.

Allergenen Informatie

Voor dit fruittaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Fruittaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

 • Geweekte en uitgeknepen gelatine wel aan hete vloeistof toevoegen!
  Jans gaf dit recept op 18 december 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven