Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Fruitcake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven op 175 graden voorverwarmen
Meng bloem, havermout+bakpoeder, kaneel+zout in een kom.
In een grotere kom de eieren+boter en suiker mixen, daardoor het gepureerd fruit en vanillesuiker.
Spatel het bloemmengsel door het eimengsel, daarbij de noten en rozijnen.
Doe het beslag in een ingevette cakevorm en bak de cake 45 tot 60 min in de oven.
10 min. af laten koelen voordat het uit de vorm gehaald wordt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit fruitcake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven