Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fruitcake zonder oven recept
Fruitcake zonder oven recept

Fruitcake zonder oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de cake in plakken, niet te dun. Je hebt een even aantal nodig. Snijd het fruit zonodig in stukken of plakken. Warm een paar eetlepels jam (en de likeur) in een pannetje, laat het iets afkoelen en besmeer hiermee de helft van de cakeplakken. Klop slagroom met vanillesuiker (en extra poedersuiker) tot zachte pieken. Verdeel dit slagroommengsel over de met jam besmeerde cakeplakken. Leg hierop het fruit. Leg dan de andere cakeplakken als deksel erop. Strooi als garnering wat poedersuiker over of een likje jam (met likeur).

Serveersuggesties

Je kunt i.p.v. slagroom ook demi creme fraiche nemen. Klein beetje loskloppen en eventueel likeur erdoor.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit fruitcake zonder oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven