Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Frambozen- brownies recept
Frambozen- brownies recept

Frambozen- brownies


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 170 graden, smelt de boter in een steelpan.
Hak ondertussen de pure chocolade in stukken.
Neem de pan van het vuur en roer de pure chocolade door de boter, laat staan zodat de chocolade smelt.
Snijd het vanillestokje open en schraap met de punt van een mes het merg eruit.
Doe dit met de eieren in een grote kom. Klop in 3 minuten luchtig met een mixer en voeg in delen de suiker toe.
Schep de gesmolten chocolade om en schenk al roerend bij het eimengsel.
Zeef het meel erboven en schep er luchtig door.
Meng 125 gram frambozen en de helft van de chocolade voorzichtig door het beslag en doe in de ovenschaal.
Verdeel de rest van de frambozen en de rest van de witte chocolade erover en bak ca. 30 minuten in het midden van de oven. Neem uit de oven en laat in 2 uur afkoelen, snijd in stukken en serveer met de frambozencloutis (zie mijn recept).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit frambozen- brownies recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven