Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Flensjestaart met een mascarpone van frambozen en pistache recept
Flensjestaart met een mascarpone van frambozen en pistache recept

Flensjestaart met een mascarpone van frambozen en pistache


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zeef de bloem in een kom en voeg de suiker en het zout toe. Mix het ei door de melk en voeg dit al roerende aan het bloemmengsel toe, totdat er een glad beslag ontstaat. Smelt de boter en meng dit door het beslag. Bak ca. 10 dunne flensjes en laat ze afkoelen. Week de gelatine ca. 5 minuten in koud water. Hak de pistachenoten fijn. Klop de slagroom, het vanillemerg en de suiker lobbig en spatel dit voorzichtig door de mascarpone. Los de gelatine op in 2 eetlepels heet water (net van de kook af) en meng dit samen met de frambozen door het mascarponemengsel. Leg de flensjes op het werkblad en houd 1 flensje achter. Verdeel het mascarponemengsel met behulp van een palletmes over de flensjes en bestrooi ze met de gehakte pistachenoten. Leg de flensjes op elkaar en dek het geheel af met het achtergehouden flensje. Laat de taart ca. 2 uur opstijven in de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit flensjestaart met een mascarpone van frambozen en pistache recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven