Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Epische chocobar - reep recept
Epische chocobar - reep recept

Epische chocobar - reep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem een standaard cake bakblik (zo'n rechthoekige) en leg er plasicfolie of bakpapier in.
Smelt de chocolade au bain marie (google als je niet weet wat dat inhoud) stamp de biscuitjes in een kom, en hak de pinda's aan kleine stukjes. Meng je droge ingrediŽnten met elkaar. Zodra de chocolade compleet gesmolten is, giet je dat bij je biscuit/pinda mengsel.
Goed doorroeren, en het gehele mengsel in je bakblik gieten. Laat ongeveer een uur of langer in de vriezer rusten.
Nadat je blok helemaal uitgehard is, uit je bakblik halen, groot hakmes pakken en stukken eraf hakken!

Serveersuggesties

VariŽren! voeg andere nootjes toe! hazelnootjes, pistache, enz! Of gepofte rijst, of krentjes.. je kunt eindeloos variŽren! Serveer op een mooie schaal, maak het af met muntblaadjes of dergelijk decoratie materiaal. Houd servetjes bij de hand, want het kan flink smelten als je niet snel genoeg eet! Lekker bij de koffie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit epische chocobar - reep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven