Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Creme de Cinamon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de poedersuiker in een kom en voeg het water toe.
Klop of roer tot een samenhangende substantie.
Voeg de zachte boter en de kaneel/koekkruiden toe en blijf kloppen tot een gladde massa.
Hierna is de creme klaar en kun je hem gebruiken om bijvoorbeeld
cupcakes of een taart te versieren.

Serveersuggesties

Botercreme kun je 1 week bewaren in de koelkast en zelfs 6 tot 8 weken in de vriezer. Voor gebruik dan wel even opnieuw goed doormixen. Uiteraard wel eerst ontdooien als je het in de vriezer hebt bewaard.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit creme de cinamon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven