Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cocoskoek recept
Cocoskoek recept

Cocoskoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop het ei los in een grote kom. Voeg de bloem, boter, basterdsuiker, cocosrasp, ei en vanillesuiker toe. Snijd de boter met 2 messen in kleine stukjes en kneed het goed door elkaar. Voeg daarna zo veel melk toe tot het deeg enigszins slap is geworden. Beleg een bakvorm met 25 cm middellijn met oudelbladen. Strijk het deeg uit over de ouwelbladen. Verwarm de oven voor op 180 graden C. Bak de cocoskoek in het midden van de oven in 25 minuten gaar en heel lichtbruin. Laat de koek in de vorm afkoelen en snijd hem dan in plakken.

Allergenen Informatie

Voor dit cocoskoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven