Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Citroentaart snel klaar


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 175 graden. Vet een ronde (26 cm doorsnede) of vierkante springvorm (20x 28 cm ) in en bestuif hem met bloem.
Klop de boter, de suiker, de vanillesuiker en een snufje zout met de handmixer romig. Roer de eieren er een voor een doorheen.
Meng de bloem, de maizena en het bakpoeder en roer kort -afwisselend met 2-3 eetlepels lemoncurd-door het beslag.
Strijk het beslag in de vorm. Bak 25 minuten in de oven en laat 15 minuten afkoelen.
Roer de poedersuiker door 1-2 eetlepels citroensap tot een glad papje, vul het diepvrieszakje ermee en snijd aan de onderkant een klein hoekje af. Garneer de taart met het citroenglazuur en laat drogen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit citroentaart snel klaar recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven