Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Citroen-kokospie met yoghurtsaus recept
Citroen-kokospie met yoghurtsaus recept

Citroen-kokospie met yoghurtsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden C. Smelt de boter en laat hem afkoelen. Doe de eieren, de suiker, de geschaafde amandelen, de geraspte kokos, de bloem, de gesmolten boter, het citroensap en de melk in de kom van een foodcompressor en laat de machine ca. 1 minuut draaien, zodat alles fijngemalen en goed vermengd is. Schenk het mengsel in een beboterde taartvorm (doorsnede ca. 26 cm). Bak de pie in het midden van de oven in ca. 50 minuten goudbruin en gaar. Laat de pie in de vorm afkoelen en bestrooi hem dan dik met poedersuiker. Maak de saus: roer de kokos en de suiker door de yoghurt roer tot de suiker is opgelost. Snijd de pie in punten en lepel de yoghurtsaus ernaast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit citroen-kokospie met yoghurtsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven