Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocoladebakjes met fruitsalade recept
Chocoladebakjes met fruitsalade recept

Chocoladebakjes met fruitsalade


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Breek de chocolade in stukjes en laat het voorzichtig in een pan smelten. Al het fruit klein snijden, behalve de druiven. Besprenkel het fruit met wat citroensap voor het verkleuren. Smeer papieren vormpjes aan de binnenkant voorzichtig in met de gesmolten chocolade en laat in de koelkast weer opstijven. Als ze goed zijn, voorzichtig het papier eraf scheuren. Bestrooi het fruit met wat poedersuiker en roer voorzichtig om. Vul de chocobakjes met het fruit en leg als laatste de druiven erop. Eventueel garneren met een toefje slagroom.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chocoladebakjes met fruitsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven