Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade truffeltaart recept
Chocolade truffeltaart recept

Chocolade truffeltaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bekleed de springvorm met bakpapier. Bedek de bodem van de vorm met plakken kruidkoek. Breek de chocolade in stukjes en smelt de chocolade au-bain-marie. Laat de gesmolten chocolade wat afkoelen. Klop de slagroom lobbig en voeg de likeur toe. Schenk de helft van de chocolade bij de room en spatel dit voorzichtig met een pannenlikker door elkaar. Voeg de rest van de chocolade toe en spatel deze er ook door. Doe het chocolademengsel in de vorm. Strijk de bovenkant glad en laat de taart plm 4.5 uur in de koelkast opstijven. Verwijder de sprigvorm. Meng poedersuiker met cacaopoeder en zeef dit boven de taart. Snijd de taart in kleine stukken want hij is erg machtig maar super lekker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocolade truffeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven