Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade truffels recept
Chocolade truffels recept

Chocolade truffels


Ingrediënten


Bereidingswijze


* Breek de chocolade reep in een kleine pan.
* Voeg de slagroom toe en laat op laag vuur al roerend smelten.
* Als het gesmolten is moet de pan van het vuur.
* Roer de boter erdoor.
* Schep het chocolademengsel in de ovenschaal en laat al omscheppend afkoelen.
* Snij een kwart van de rode spaanse peper in kleine snippers. Dit moet zonder zaadjes en zaadlijsten.
* Strooi de snippers peper en de zoutkorrels uit over de chocolade. Zorg ervoor dat er de snippers en korrels niet bij elkaar liggen en goed uit elkaar liggen.
* Dek de schaal af met vershoudfolie en laat 1 uur in de koelkast opstijven.
* Dompel een appelboor in heet water en schraap bolletjes uit het truffelmengsel.
* Zeef de cacao en rol de balletjes erdoor.

Allergenen Informatie

Voor dit chocolade truffels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven