Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade cake recept
Chocolade cake recept

Chocolade cake


Ingrediënten


Bereidingswijze


De koekjes in stukken breken. Suiker en cacao goed mengen. De eieren erbij doen en goed roeren. Boter smelten en toevoegen. Koekjes en het mengsel in een grote kom goed door elkaar roeren. De cakevorm met boter insmeren, vullen met het koekjesdeeg. 1 nacht in de koelkast laten staan. De vorm boven een vlam verwarmen en de cake op een schaal leggen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chocolade cake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven