Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade brownies recept
Chocolade brownies recept

Chocolade brownies


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 190 graden C. Smelt de blokjes boter en stukjes chocolade au-bain-marie. Laat het mengsel licht afkoelen en voeg de koffie toe. Klop de eieren en suiker tot er een luchtig, zacht mengsel ontstaat. Voeg het chocolademengsel druppelsgewijs toe. Zeef bloem, bakpoeder en zout en spatel het door het chocolademengsel. Voeg vanille en noten toe. Schep het beslag in een ingevette bakplaat. Bak deze tot 30 ] 40 minuten tot de koek in het midden zacht aanvoelt. Laat de koek in de vorm afkoelen. Voor het glazuur: smelt de boter en de chocolade au bain]marie. Roer de poedersuiker en het zout erdoor. Voeg de melk toe en klop tot een glad mengsel. Haal dit van het vuur en laat het in een kom met ijswater afkoelen. Klop tot het mengsel lobbig is. Verdeel het glazuur over de koek en strooi de gehakte noten erover. Laat het glazuur opstijven en snijd de koek in vierkante stukken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocolade brownies recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven