Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade bananentaart recept
Chocolade bananentaart recept

Chocolade bananentaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


De chocolade op de avond voor het feest (of bereiding) in een beker slagroom smelten. Au bain marie (pan heet water, daarin kleiner pannetje met de slagroom en de chocoladereep in gebroken stukjes laten smelten) Als het gesmolten is, laten afkoelen op het aanrecht, folie erover heen en een nacht in de koelkast laten staan. De volgende dag de bodem insmeren met de abrikozenjam, schijfjes banaan erop leggen. Lekker veel !! De slagroom, gesmolten chocolade en slagroomversteviger mixen totdat er een stijve massa ontstaat. Verdelen over de bodem en banaan. Ter versiering de chocoladevlokken eroverheen strooien. (indien er geen vlokken zijn, kan hagelslag ook)

Allergenen Informatie

Voor dit chocolade bananentaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven