Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade-banaan-muffin recept
Chocolade-banaan-muffin recept

Chocolade-banaan-muffin


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd het in stukjes. Doe de boter in een pan samen met de appelstukjes, 20 gram suiker en de kaneelpoeder. Verwarm de oven voor op 180 graden C. Bak de muffins ca. 25 minuten in de oven totdat ze goudbruin zijn. Laat afkoelen.
Laat dit ca. 8 minuten zachtjes koken. Af en toe doorroeren. Pureer het mengsel en zet apart.
Meng in een kom de bloem, havermout, rest van de suiker, bakpoeder en zout. Klop het ei goed op (zodat het volume goed toeneemt). Voeg vervolgens het appelmengsel, de yoghurt en de zonnebloemolie toe en roer dit voorzichtig om. Snijd de banaan in stukjes en voeg dit ook toe. Voorzichtig blijven omscheppen tot alles goed vermengd is. Voeg beide mengsels snel samen in een kom zodat een homogene massa ontstaat. Voeg de chocoladesnippers toe en verdeel de massa over de muffinvorm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocolade-banaan-muffin recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven