Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Choco-kokoscake recept
Choco-kokoscake recept

Choco-kokoscake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de chocolade fijn. Klop de eieren luchtig. Vet een cakevorm in en bedek de bodem met zijkanten met bakpapier. Verwarm de boter met chocolade, suiker en water in een steelpan en laat de chocolade smelten. Zeef de bloem met cacaopoeder in een kom. Voeg al roerend de kokos toe. Klop de eieren los en voeg ze toe aan het chocolademengsel. Schenk het mengsel in de cakevorm. Verwarm de oven voor op 160 graden C. en bak de cake in het midden van de oven in 1 uur bruin en gaar. Laat de cake in de vorm afkoelen.

Allergenen Informatie

Voor dit choco-kokoscake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven