Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Chilled Cheesecake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de koekjes fijn.
Smelt de boter en voeg de koekjes toe.
Verspreid het over de bodem.
Laat de gelatine 5 minuten in koud water weken.
Pureer de frambozen met de vanillesuiker.
Verwarm 5 eetlepels frambozen en haal dan gelijk weer van het vuur.
Los de gelatine hierin op.
Doe weer bij de rest van de puree.
Klop de slagroom met de suiker stijf.
Roer de mascarpone en de crème fraiche er doorheen.
Spatel de frambozenpuree en de slagroom er luchtig doorheen.
Doe dit op de koekbodem.
Laat het geheel minimaal 3 uur afgedekt in de koelkast opstijven.

Allergenen Informatie

Voor dit chilled cheesecake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven