Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cheese-cake met bosbessen recept
Cheese-cake met bosbessen recept

Cheese-cake met bosbessen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng voor de jam de bosbessen in een pan (houd een paar bessen apart voor de garnering) met de suiker en het limoensap. Verhit dit alles tot de bessen geopend zijn. Haal enkele bessen uit de pan en meng ze met de maizena. Voeg dit mengsel weer toe aan de rest van de pan. Meng voor de vulling de mascarpone met het vanillemerg, de suiker en het limoensap. Voeg het eiwit toe. Meng voor de bodem de biscuitkruimels met de boter en bedek hiermee de taartvorm. Bedek de bodem met de helft van het mascarponemengsel. Strijk een laagje jam over de mascarpone en bedek dit weer met de rest van het mascarpone mengsel. Garneer de taart met de bewaarde bosbessen en laat hem in de koelkast 1 nacht opstijven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cheese-cake met bosbessen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Cheese-cake met bosbessen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Hoeft deze cheese-cake niet een tijdje in de oven voordat hij in de koelkast gaat?
    Linda gaf dit recept op 16 juli 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven