Cheese-cake met bosbessen

Ingrediënten

+ -
print

Voor de bosbessenjam:

Voor de vulling:

Voor de bodem:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Taartvorm
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Meng voor de jam de in een pan (houd een paar bessen apart voor de garnering) met de en het .
  2. Verhit dit alles tot de bessen geopend zijn.
  3. Haal enkele bessen uit de pan en meng ze met de .
  4. Voeg dit mengsel weer toe aan de rest van de pan.
  5. Meng voor de vulling de met het vanillemerg, de en het .
  6. Voeg het eiwit toe.
  7. Meng voor de bodem de biscuitkruimels met de en bedek hiermee de taartvorm.
  8. Bedek de bodem met de helft van het mascarponemengsel.
  9. Strijk een laagje jam over de en bedek dit weer met de rest van het mengsel.
  10. Garneer de taart met de bewaarde en laat hem in de koelkast 1 nacht opstijven.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • biscuits is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker, suiker, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eidooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in mascarpone en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mascarpone en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, maizena, suiker, suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Cheese-cake met bosbessen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Hoeft deze cheese-cake niet een tijdje in de oven voordat hij in de koelkast gaat?
Linda 16 juli 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
5233 kcal
261%5233 kcal
Vetten
381 g.
545%381 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
144 g.
55%144 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
250 g.
277%250 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Cheese-cake met bosbessen