Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Cake zonder bakken met Engelse drop


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Pak een 19 bij 29 cm bakvorm en vet deze in. Je kan ook bakpapier gebruiken, dan is het ook gemakkelijker om de cake later uit de vorm te krijgen.
Doe de boter, gecondenseerde melk en stroop in een pannetje op laag vuur. Kook dit al roerende voor 5 minuten of tot de boter helemaal gesmolten is. Doe het mengsel in een grotere hitte-bestendige kom. Voeg de koekjes, geraspte kokos en engelse drop toe en roer tot alles door elkaar is gemixt. Doe het mengsel in een cakevorm en druk stevig aan. Laat het 30 minuten staan.
Smelt de chocolade met de kokosolie au bain marie en giet het mengsel over de cake. Zet dit minimaal een uur in de koelkast. Snijd in vierkantjes om te serveren, smullen maar!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cake zonder bakken met engelse drop recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven