Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cake van agave/ahornstroop recept
Cake van agave/ahornstroop recept

Cake van agave/ahornstroop


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 180 graden C. Met een siliconen cakeblik is invetten niet nodig. Gebruik een cakeblik van 28 cm. Of 2 of 3 silliconen vormen voor kleine cakjes. 12 stuks per vorm. Meng polenta bloem en broodkruimels in kom. Meng in andere kom melk, eieren, ahornstroop, agavestroop en olijfolie. Doe het mengel uit beide kommen door elkaar. Doe de dadels, rozijnen, appel (geschild en in niet al te kleine stukjes) met kaneel sinaasappel- en citroenschil zout en Roer het geheel goed door elkaar. Stort het in de bakvorm. In cakeblik storten en in ongeveer 50 minuten bakken. POLENTA EN STROPEN EN SOJAMELK koop ik bij de natuurwinkel in Noordwijkerhout.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit cake van agave/ahornstroop recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven