Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Cake pops


Ingrediënten


Bereidingswijze


Een cake pop is een soort van loli maar dan van cake en meestal gedipt in chocola.
Stap 1:
Snijd de cake in 4 stukken, haal 1 stuk er uit en breek het door de midden. Schuur de 2 helften langs elkaar zodat het gaat kruimelen. Doe dit met alle 4 de stukken.
Stap 2:
Doe de frosting in de schaal en roer dit goed. Als je chocolatechip cakepops gaat maken moet je er nu een handje chocolatechips door heen gooien en goed door roeren.
(Het recept voor de frosting komt later).
Stap 3:
Pak een beetje gekruimelde cake en maak er een balletje van. Doe dit met alle cake, doe de balletjes 10 minuten in de vriezer en daarna 5 minuten in de koelkast.
Dit zorgt ervoor dat het wat harder wordt en niet uit elkaar valt.
Stap 4:
In de tijd dat de balletjes in de vriezer en koelkast stonden, heb je mooi de tijd om de chocolade- of de candymelts te smelten. Nu kun je de stokjes in de balletjes steken en dan de balletjes dippen in de chocolade- of gesmolten candymelts. Steek de stokjes in steekschuim of zet ze in een eierdoos. Zolang de chocolade- of de candymelts laag nog zacht is, kun je ze nog versieren.
Stap 5:
Als de chocolade- of candymelts laag hard is dan: mmm!

De frosting:
Mix de ingrediŽnten tot dat het een glad goedje is (geen klonten).
Wil je iets anders gebruik dan alleen monchou.

Serveersuggesties

je kunt op internet nog heel veel verschillende recepten en versieringen vinden

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit cake pops recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven