

Brownies met pure chocolade
Ingrediënten
- 200 gram pure chocolade
- nogmaals 200 gram pure chocolade, in stukjes gehakt
- 150 gram boter
- 4 eieren
- 200 gram kristalsuiker
- 150 gram bloem
Bereidingswijze
Smelt de boter in een ander potje op een laag vuurtje
Doe de suiker samen met de eieren in een kom en klop goed op met een mixer.
Giet al roerend de gesmolten boter bij de geklopte eieren en daarna de gesmolten chocolade.
Doe de bloem erbij en roer door met een garde .
Meng op het einde de gehakte chocolade door het deeg.
Giet dit op een ovenschaal met bakpapier.
Zet in een voorverwarmde oven van 200°C, gedurende 20 à 25 minuten.
Laat de brownies afkoelen en snij in vierkanten.
Suggesties:
Je kunt ook de brownies in een andere vormpje doen.
Meer Recepten
- Brownies met walnoten en stukjes chocolade1 portie
1 uur en 30 minuten
jolandaknorretje - Brownies met noten8 porties
1 uur
marian1 - Chocolade brownies24 porties
1 uur
miesja23
Allergenen Informatie
Voor dit brownies met pure chocolade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Taart en gebak
- Brownies met pure chocolade