Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Brownies recept
Brownies recept

Brownies


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden en pak een brownievorm van 29x18 centimeter.
Smelt in een pan met dikke bodem de boter met de chocolade op laag vuur en roer glad. Neem de pan van het vuur en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Klop met de mixer de eieren met de suiker en een snufje zout dik en romig. Schenk de dooiercrème al roerend bij de chocoladeboter.
Zeef er het bakmeel boven en spatel het er luchtig doorheen.
Schenk het beslag in de met bakpapier beklede vorm.
Bak de brownie 35 minuten in de voorverwarmde oven, tot de koek van buiten krokant is en begint te breken. De binnenkant is dan nog zacht en smeuïg.
Laat de brownie in de vorm afkoelen en snijd in stukken.

Serveersuggesties

Druk 12 pecannoten of walnoten in een regelmatig patroon in het beslag alvorens de chocoladekoek in de oven te bakken

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit brownies recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven