Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Brownies recept
Brownies recept

Brownies


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de chocolade au bain marie. Mix de boter en suiker tot gladde substantie. Gebruik de melk om het makkelijker te laten mengen. Voeg de eieren toe. Meng enkele minuten (ca. 3) voor een mooi glad beslag. Voeg bloem, snufje zout en cacao in fases toe. Dit zodat u makkelijker een glad beslag krijgt. Nu kan de gesmolten chocolade erbij. Doe ook dit in fases. Vet een bakblik in (40-25 cm) en bak de brownie in 30 minuten op 175 graden C. (gasoven alle andere ovens kunnen een graad of 10 lager).

Serveersuggesties

Neem chocolade waar hazelnootjes inzitten. Voor een zoetere brownie kunt u melkchocolade nemen (neutraler bijvoorbeeld voor kinderen) voeg grand marrier toe ipv een half dl van de melk voeg zwarte peper of verse chili toe halve eetlepel(experimenteer)

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit brownies recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Brownies heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies

  • Klinkt makkelijk! maar is het wel lekker?
    Esra gaf dit recept op 21 maart 2015 3 uit 5 sterren
  • Handig en makkelijk!
    Janine gaf dit recept op 14 januari 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven