Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Brownies recept
Brownies recept

Brownies


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de roomboter met de pure chocolade in een steelpannetje en laat dit langzaam smelten. Als het gesmolten is van het vuur halen en laten afkoelen.
De 4 eieren mixen met de vanillesuiker en basterdsuiker.
Daarna de gesmolten boter/chocolade erdoorheen spatelen, daarna de bloem en het zout erdoor spatelen. als laatste de witte chocoladereep in stukjes hakken en door het beslag spatelen.
Doe het beslag in een brownievorm en bak het ongeveer 30 minuten in de oven op 180 graden. De brownie moet nog zacht van binnen zijn en de bovenkant moet droog zijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit brownies recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Brownies heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Na vele recepten te hebben geprobeerd tijdens onze grote passie. Is dit toch een van de best geslaagde brownies in tijden. we hebben ons erg vermaakt tijdens het maken van deze overheerlijke 'maaltijd... Lees reactie
    Jg & Lau gaf dit recept op 24 mei 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven