Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bretonse pruimen of rozijnen koek recept
Bretonse pruimen of rozijnen koek recept

Bretonse pruimen of rozijnen koek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rol de vruchten door het meel om te voorkomen dat ze naar de bodem van de bakvorm zakken. Meng het geheel goed door elkaar en doe het in een beboterde bakvorm. Bak het in de oven op een gemiddelde temperatuur, totdat de bovenkant een lichtbruin korstje heeft.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bretonse pruimen of rozijnen koek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven