Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Brésilienne-taart recept
Brésilienne-taart recept

Brésilienne-taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de kruimel of gistdeegbodem met een blinde vulling zoals aangegeven op de verpakking. Maak de banketbakkersroom: Los de custard op in enkele lepels melk. Breng de overige melk aan de kook met het vanillestokje ( snijd dit eerst in tweeen. Doe de suiker en vanillesuiker bij de eidooiers en klop met een mixer tot een wit mengsel. Giet er de kokende melk over en meng het geheel. Doe er de custard bij en laat op het vuur even opkoken. Blijf voortdurend roeren. Neem van het vuur en roer regelmatig om velvorming te voorkomen. Laat het geheel afkoelen. Klop de slagroom op met de vanillesuiker en poedersuiker naar eigen smaak. Vul de taartbodem met de banketbakkersroom. Hierboven komt de opgeklopte slagroom en versier tenslotte met de nootjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit brésilienne-taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven