Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bramen-kokosflappen recept
Bramen-kokosflappen recept

Bramen-kokosflappen


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Leg de plakjes bladerdeeg naast elkaar op het aanrecht en laat ze bij kamertemperatuur in ca. 10 minuten ontdooien. Was de bramen kort en dep ze voorzichtig droog. Meng de bramen met de kokos en vanillesuiker
Bestrijk de randen van het bladerdeeg met wat melk. Verdeel over de helft van elk plakje bladerdeeg wat bramenvulling en laat hierbij 1 cm van de randen vrij. Snijd de lege helft van het bladerdeeg meerdere keren schuin in met een mes (snijd hierbij niet helemaal door tot de rand). Klap de bladerdeeghelft met de inkepeingen over de helft van de vulling en druk elk plakje deeg bij de randen stevig aan.
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
Leg de bramenflappen op een met bakpapier beklede bakplaat, bestrijk ze met de overige melk en bestrooi ze met de suiker.
Bak 17.5 minuten in de oven. Bestrooi de flappen met poedersuiker.

Serveersuggesties

Serveer ze warm met een bolletje vanilleijs.

Allergenen Informatie

Voor dit bramen-kokosflappen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven