Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bokkepootjestaart recept
Bokkepootjestaart recept

Bokkepootjestaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de slagroom met de suiker stijf. Roer de advokaat er voorzichtig doorheen. Doe de bokkepootjes in een plastic zak en sla in grove stukken. Bestrijk de taartbodem met een laagje slagroom met advokaat. Verdeel hier de bokkepootjes over. Bedek de bokkepootjes met de rest van het advokaatslagroommengsel. Bestrooi met cacaopoeder en serveer direct.

Allergenen Informatie

Voor dit bokkepootjestaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven