Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boerencake met frambozen recept
Boerencake met frambozen recept

Boerencake met frambozen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 200 graden.
Klop met een mixer in een kom de boter en de suiker glad.
Voeg 1 voor 1 de eieren toe en klop tot het ei is opgenomen alvorens het volgende ei toe te voegen.
Zeef de bloem met de bakpoeder boven de kom en mix tot een glad beslag Mix er de melk door, Schenk het beslag in de vorm en strooi de frambozen erover.
Bak de cake in de voorverwarmde oven in ca 40 minuten goudbruin en gaar. Laat de cake afkoelen, bestuif met een laag poedersuiker en snijd in mooie blokjes.

Suggestie:
frambozen kunnen vervangen worden door ander fruit naar keuze.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit boerencake met frambozen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven