Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Blonde Brownies recept
Blonde Brownies recept

Blonde Brownies


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 180 graden (hetelucht oven moet iets zachter).
Browniepan in smeren met boter en poederen met bloem zodat de brownies makkelijk los laten.

Smelt de chocolade en de boter in een kleine pan. Zorg dat het niet aanbrand. Laat het daarna afkoelen.

Meng de eieren, suiker en vanillie door elkaar. Voeg de afgekoelde chocolade mengsel toe en mix dit goed door elkaar. Voeg de (gezeefde) bloem, bakpoeder en zout toe. Meng dit goed door elkaar.

Doe het beslag in de browniepan en zet dit 25 minuten in de oven of totdat de bovenkant lichtbruin is en een beetje gebarsten is. Zet daarna de oven uit en laat het nog 8 minuten in de oven staan.

Haal het uit de oven en laat het een uur afkoelen maar warm zijn ze ook erg lekker.

Serveersuggesties

Voeg eventueel wat stukjes pure chocolade toe aan het beslag.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit blonde brownies recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven