Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bladerdeegbakjes met citroencrème en vers fruit recept
Bladerdeegbakjes met citroencrème en vers fruit recept

Bladerdeegbakjes met citroencrème en vers fruit


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm al roerende de citroensap en rasp met de suiker tot de suiker is opgelost. Roer het maizenapapje erdoor en klop van de warmtebron af de eidooier erdoorheen. Zet terug op de warmtebron en roer ca. 5 minuten over de bodem tot de vla iets gaat binden. Roer de boter erdoor laat onder voortdurend roeren de vla afkoelen. Klop de slagroom met de poedersuiker stijf en schep dit door de citroenvla. Vul de taartbodempjes met de crème en garneer met het fruit (kleine stukjes).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bladerdeegbakjes met citroencrème en vers fruit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven